Banken Tvingas Renovera Miljonbelopp: Förlorade Striden Mot Mattis

Vi från hus och torp har följt ett spännande reportage, efter månader av spänning och spekulationer är det nu banken som fått dra det kortaste strået.

 

Istället för att hantera finanser måste nu den förlorade banken ta itu med snickare och hantverkare för att renovera Mattis fastighet, en renoverings som kommer att kosta banken flera miljoner. Snart kommer Mattis egendom att glänsa som aldrig förr, tack vare bankens oväntade förlust.

 

Så vad har hänt? hur förlorade banken?

I en dramatisk vändning har banken förlorat striden mot Mattis.

Enligt de gamla traditionerna måste banken nu stå för hela renoverings kostnaderna.

Mattis äger en ovanlig fastighet, Mattis äger nämligen ett slott som gott i arv, fastigheten är så pass stor att Mattis har möjligheter att låta betjänter och invånare befinna sig i fastighetsområdet.

Men många år tidigare tog naturen sin egna väg, i naturfenomen så delades slottet i två delar och rivaler till Mattis flyttade in i den andra delen av slottet.

Tvisten om ägandet av slottet avgjordes i en uråldrig sed kallad "näcken", där två utmanare kämpar om alla rättigheter som skog och fastigheter.

”Mattis och borka var utmanarna i denna gamla sed”

 

Under utmaningen befann sig alla invånare för att se den gamla seden, striden varade jämnt mellan Mattis och Borka, men enbart en segare kunde utges i slutet av dagen.

 

Segrare blev Mattis som nu även får titeln som ”Mattis Rövarhövding”

Hus och torp talade med ”BIRKA BANK AB” som håller sitt löfte att om Mattis skulle komma vinnandes ut ur ”näcken” så skulle Birka Bank stå för alla kostnader.


Mattis och hans fru Lovis har en dotter vid namn ”Ronja Rövardotter”, som nu kommer att stå som ägare till Birka fastigheter har egna planer tillsammans med Ronjas barndomsvän Birk.

Ronja har alltid haft en god relation med Borkas son, Birk.

Ronja och Birk äger också en fastighet tillsammans sedan barnsben, där fastigheten är en björngrotta som dom i tidig åldern spenderat en period i.

Ett väldigt lyckligt slut för ”Ronja Rövadotter” och hennes framtid.

Hur tror ni att det kommer sluta kommer vi att se ”BIRKA BANK AB” förlora ytterligare strider?

 

 

Vi från hus och torp kan ej följa upp denna händelse då detta är vårt andra april skämt 2024.

Tillbaka till blogg