Bygga sitt dröm hus med youtube, går det?

Du kanske är som jag, tummen mellan pekfingret.

Jag och kanske många andra kanske inte har en susning om vilken spik ska jag använda för att hänga upp en tavla. Spik är väll en spik?

Oavsett om man är expert inom bygg eller inte alls kan något om bygg, så ska det aldrig låta det stoppa dig för att försöka.

Var inte rädd för misstag, för ärligt kan jag säga att misstag har jag gjort under nästan alla mina projekt, men av misstag följer lärdom.

Det jag har lärt mig när det gäller boende i ett hus är att, det är då fan alltid något som skall göras, listan kan vara oändlig.

Men oavsett om listan är lång, billig eller dyr så är det något som man antingen kan leja bort åt företag eller ta och arma upp ärmarna och ta tag i det själv och enbart lära sig.

Vi lär oss som att cykla, vi ramlar, faller och ramlar men vi lär oss varje gång och tillslut så sitter det och vi cyklar stolt längst vägen.  

Jag delar med mig ett mycket intressant avsnitt av ”husdrömmar” som sänts på SVT.

Om ni känner att en dag ta en lördagskväll och mysa ihop mer er partner, katten, hunden eller i ett gott sällskap. Så rekommenderar jag stark att se detta par som verkligen bygger och inspirerar i hur man själv kan skapa sin idyll av bostad.

 

Klicka på länken för att se

https://www.svtplay.se/video/30152792/husdrommar/husdrommar-sasong-8-gor-det-sjalv-skola-i-billesholm?info=visa
Vi på hus och torp önskar som alltid er en trevlig dag.
Tillbaka till blogg