Hitta en jul stil som passar ditt hem

Hitta en jul stil som passar ditt hem.

Vi från hus och torp vet om att julen närmar sig och julsakerna träder fram allt mera och mera, lika väl som i butik och i ens egna hem. Men vilken stil passar bäst för dig?

Vi från hus och torp har tagit fram några alternativ i stilar som kanske passar in på dig

 

 

 hus och torp julig stil

Julig stil

En mera stämningsfull stil, mot det enkla men ändå upplevelse att julen befinner sig i huset. Julgranen, juldekorationer, julljus, jul filten, Stora som små dekorationer, blandat men ändå valda att få visas, fantasin om julen strömmar fram när upplever rummet och alla juldekorationer. Julen befinner sig verkligen i hemmet för nu är julen här.

 

 

 hus och torp simpel jul stil

Simpelt men ändå mycket

Simpelt och enkelt, men ändå fylligt. Det kanske inte finns mycket, men det som finns lyfter fram exakt fram julkänslan. I denna stil väljer man ut exakt det man älskar, man kanske har lagt lite mera tid och pengar på dessa dekorationer, men det lyfter verkligen fram julen i huset.

En julgran och någon dekoration som visar att julen är i rummet.

Kanske två stora julstrumpor, två stora julljus, några stora julpaket nära julgranen eller under julgranen. (antingen riktiga eller som julprydnad)

Anledning till att vi väljer stora dekorationer, är att det fyller rummet och sticker ut mera för ögat. Det kanske inte finns mycket, men att julen fyller rummet.    

 

 

 hus och torp ljust jul stil

Ljust och upplyst.

En stil för dig som älskar att det ska vara ljust, fylld med jul. Vitt och dimmande ljus är alltid något som lugnar rummet. Julgranen står tänd och är omringad av mjuka filtar, dimmnde ljus som omger rummet. Vi dekorerar med att ljusa upp rummet, men ändå hålla det till lägerelds ljuset. Här vill man oftast bara mysa nig sig i filten och uppleva en värmande dryck.

 

 

Oavsett vilken stil som faller din smak, så finns det inget som är rätt eller fel.

I ditt hem är det din stil som gäller, oavsett om huset är fylld med julsaker, juldekorationer, ljust och mörkt, blandade färger ihop med stora och små dekorationer, inget av dessa saker är fel.

För julen är ens egna minne och upplevelse för dig, barnen, barnbarnen och släkten.


och som alltid önskar vi er från hus och torp en fortsatt trevlig dag.

Tillbaka till blogg